Wie zijn wij

StartStichting is onderdeel van Van Dijk De Jongh Notarissen in Dronten, één van de grootste notariskantoren van Flevoland.

StartStichting verzorgt voor u de akte van oprichting of statutenwijziging. Wij zijn ervaren in het notariaat en hebben al veel zaken op het gebied van stichtingen en verenigingen van begin tot einde begeleid. Bij onze werkzaamheden kunnen wij, naast onze eigen kennis, beschikken over de uitgebreide kennis en ervaring die bij Van Dijk de Jongh Notarissen aanwezig is.

 

De werkzaamheden die wij voor u verrichten gaan verder dan alleen het opstellen van de akte. Alle vragen die u stelt per e-mail of telefoon, beantwoorden wij met enthousiasme en betrokkenheid.

Soorten stichtingen o.a.

ANBI stichting
f
Maatschappelijke stichting
d
Fondsen werven
f
Mensen helpen

Wij zijn van alle markten thuis

Onze oplossingen gaan verder dan alleen een akte. Door net dat stukje extra advies te geven, bieden wij u toegevoegde waarde. Wij bieden maatwerk waar dat nodig is, maar leveren ook meer gestandaardiseerde diensten en kunnen daardoor efficiënt en in een goede prijs/kwaliteitverhouding opereren.

 

In uw belang wijzen wij u erop dat er via internet en andere media zogenaamde goedkope aanbieders van notarisdiensten zich op de notariële markt begeven. Bij veel van deze aanbieders dient u zelf veel stukken aan te leveren en een aantal zaken zelf te verzorgen. Ook worden u achteraf vaak extra kosten in rekening gebracht voor werkzaamheden als telefonisch contact, het versturen van een brief etcetera. Zaken die bij ons behoren tot de standaardwerkzaamheden waarvoor wij u geen extra kosten in rekening brengen.